Reportagefotografie Pon

Sinds jaar en dag verzorgt FotoPon reportagefotografie voor Ponís Automobielhandel en Pon Logistics. Voornaamste opdrachtgevers zijn de afdelingen P&O van beide bedrijven, Pon Facilities, Pon Fit en de redacties van de (interne) bladen en het intranet.

Voor de afdelingen P&O maakt FotoPon op gezette tijden medewerkersportretten voor de interne medewerkers-database en reportages van de viering van jubilea, afscheids­borrels en andere officiŽle personeels­gelegenheden. Vaak zorgt FotoPon ook dat er een fotoboek van wordt gemaakt.

Voor Pon Facilities worden reportages gemaakt van bouw- en verbouwings­projecten, en bijvoorbeeld van calamiteiten­oefeningen van de BHV.

Pon Fit vraagt regelmatig om reportages van (interne) sport­evene­menten, zoals de Pon Golfdagen en diverse mountainbike- en loopevents.

Binnen PAH zijn er twee redacties: een voor het dealerblad Respons en een voor het intranet. Pon Logistics heeft een redactie voor het personeelsblad Pijlers. Op verzoek van deze redacties verzorgt FotoPon een groot deel van de fotografie intern op de Leusdense Pon-campus. Dat kunnen portretten zijn van medewerkers voor bij interviews, fotoís van nieuwe autoís of andere producten en reportages van evene­menten, bijeen­komsten en trainingen. Af en toe gaat een FotoPon-fotograaf ook mee naar het buitenland, op een dealerreis of naar de intro­ductie van een nieuw model van een van de Pon-merken.

Tot slot worden ook op verzoek ven afdeling Corporate Communications in Almere af en toe fotoís gemaakt, voor het Ponintranet of voor het Pon corporate magazine De Koopman.